NAŠ BANER | |
RAZMENA BANERA | |
April 2018 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | Kalendar |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Radio Novi Grad (Nikola) Član

Broj postova : 1290 Točke : 1470 Ugled : 2 Pridruzio se : 24.07.2011 Lokacija : Basel - CH
 | Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 1:57 | |
| Sto je bilo moje, njeno je
Posle tebe prvi sneg je tako crn posle tebe svaka ruza tek je trn ne znam kuda bih iz ovog ludila
Posle tebe sve su zveri pitome posle tebe nisam dobra nikome neda ova pustinja u grudima
Ref. Sto je bilo moje, njeno je gde je srce bilo, stena je gde je dusa bila, nema je sto je bilo moje, njeno je
Sto je bilo moje, njeno je gde je srce bilo, stena je gde je dusa bila, nema je sto je bilo moje, sada njeno je
Posle tebe svaki novi let je pad posle tebe ne znam ulicu, ni grad predugo mi nade trosi sudbina
Posle tebe sve su zveri pitome posle tebe nisam dobra nikome neda ova pustinja u grudima
Ref.
Sto je bilo moje, njeno je gde je srce bilo, stena je gde je dusa bila, nema je sto je bilo moje, sada njeno je
|
|  | | Radio Novi Grad (Nikola) Član

Broj postova : 1290 Točke : 1470 Ugled : 2 Pridruzio se : 24.07.2011 Lokacija : Basel - CH
 | Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 1:57 | |
| Sve je laz
O kako mozes pricati svima kako te nikad volela nisam kako sam htela sve sto je tvoje za malo neznosti moje
Ref. 2x Sve je laz, zivota mi mog sve je laz, svedok mi je Bog dobro znas da ostala bih tvoja samo da nisi hteo drugoj da se das
Kazu mi ljudi da bedno zivis da prazne flase redjas po stolu jos mi kazu da mene krivis za gorku sudbinu svoju
Ref. 2x
Stvarno se pitam gde ce ti dusa kad takve lazi pricas o meni nisam ti nista ostala duzna ti zato temu promeni
Ref. 2x
|

| Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 1:58 | |
| Svi tvoji milioni
Prilazis lagano za moj sto siguran u sebe sto posto pitas da l' se znamo, oho hajde da se malo foliramo
Znamo se iz grada, zar ne a na tebi Prada bas sve pravim se da padam na to pustam te da mislis da si uspeo
Jer takve kao sto si ti ja provalim za dan na dusi da te nosim mogu cim te pogledam
Ref. 2x Svi tvoji milioni bi mogli biti moji da zelim to u crno bih te zavila ni osetio ne bi pod kozu da ti udjem sve bi mi dao, nista nebi trazila
|

| Svidja mi se tvoja devojka
Dugo si me vrebao cele noci gledao preko njenog ramena
Kada te provalila samar ti opalila nije mala naivna
Ref. 2x I mada gorim dok me skidas vrelim pogledom i mada znam da bi se nje zbog mene odrek'o
I mada slutim da zbog toga nisam normalna bas mi se svidja tvoja devojka
Gleda ona, gledam ja ti u cudu stojis sam u trenutku nebitan
Krene ona, krenem ja pa laganim korakom odlazimo zajedno
Ref. 4x
|

| Tamo gde si ti
Znam na kojem boku spavas dok varas me sa njom po tome kako mi se javljas kad te pozovem
I znam da mislis da sam luda za tobom k'o i pre pa ti jos verujes u cuda da imas me
Ref. Tamo gde si ti ljubav ne stanuje vise tamo gde si ti ne mozes otici nize
Tamo gde si ti sve sto je moje se brise tamo gde si ti jedino Bogu si blize
Ti i ja, ti i ja, ti i ja kad ljubav postane mrznja Ti i ja, ti i ja, ti i ja k'o ispod pozlate rdja ti i ja
Ref.
|

| Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 1:59 | |
| Tesna koza
Od milion pogleda ka meni tvoj me pogled slomio za tren takvog sam zelela oduvek dolazis k'o porucen
Sve na ovom svetu ima cenu kazi svoju, htela bih da znam sta je cudno ako zena kupi sta joj se dopada
Poljubi me, opusti me zavedi me, odvedi bilo gde
Ref. 2x Kraj tebe gubim tlo zaboravim gde sam s tobom mi je i koza tesna lutka sam od krvi i mesa voli me, andjele moj
Pogledaj te ljude oko sebe vidis sta ti govore svi sto stojim pripijena uz tebe i sta jos cekas ti
Sve na ovom svetu ima cenu kazi svoju, htela bih da znam sta je cudno ako zena kupi sta joj se dopada
Poljubi me, opusti me zavedi me, odvedi bilo gde
Ref. 2x
Ref. 2x
|

| Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 1:59 | |
| U kafani punoj dima
U kafani punoj dima sedim tako s drugovima slusaju se nase pesme toci vino k'o iz cesme
Nisam znala da ces doci kad u neko doba noci dolazite ti i tvoja nova devojka
Nasminkana, doterana lazni osmeh na usnama privila ti se uz telo k'o da kaze sto je moje bilo, sad je njeno
Ref. 2x Sto me diras tu, tu u srce puno bola dovodis mi nju, dovodis do moga stola smiruju me svi da ne poludim da polomim sve vodi je sto pre
U kafani punoj dima ostavicu sve sto ima kroz po stola svi ce pasti ove noci kuca casti
Nisam znala da ces doci kad u neko doba noci dolazite ti i tvoja nova devojka
Nasminkana, doterana lazni osmeh na usnama privila ti se uz telo k'o da kaze sto je moje bilo, sad je njeno
Ref. 2x
|

| Naslov: Re: Seka Aleksic 21.08.11 2:00 | |
| Za ljubav mobilna
Spremam ti ove noci more parfema samo za tvoje oci gola ramena ja znam da se tebi dopadam
Farbacu crnu kosu nezno zelenu nokte za nogu bosu jako crvenu ja znam da se tebi dopadam
Ref. 2x Za ljubav mobilna u svakom trenu i uvek dostupna za dodir tvoj tvoja sam magicna fatalna zena signal je odlican, ti bices samo moj
Ti znas da macka ima devet zivota tvoja je slaba tacka moja lepota moj dlan je za tebe fatalan
Dzaba ti tvoja skola dobar pedigre moja je noga gola vise od igre moj dlan je za tebe magican
Ref. 2x
Ref. 2x
|
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Seka Aleksic  | |
| |
|  | | | Seka Aleksic | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |